Kom en Zie Helpcenter

Het Kom en Zie Helpcenter is een zelfstandige non-profit hulporganisatie. Met een eigen stichting en bestuur. Het Kom en Zie Helpcenter is wel in relatie en samenwerking verbonden met Kom en Zie Kerk. Veel vrijwilligers komen uit de kerk en we werken samen vanuit dezelfde overtuiging.

Het Kom en Zie Helpcenter is erop gericht om mensen in nood praktische hulp aan te bieden en hen te ondersteunen op weg naar zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Iedereen die door welke omstandigheden dan ook ondersteuning nodig heeft in eerste levensbehoeften zoals eten of kleding is welkom en zal worden geholpen. Om voor ondersteuning voor de langere termijn in aanmerking te komen zal middels een ‘intakegesprek’ in kaart worden gebracht welke hulp nodig is. Het hulpaanbod van Kom en Zie Helpcenter is heel divers. Denk naast het verstrekken van eten,drinken en kleding aan schuldhulpverlening, het zoeken naar werk, psychosociale begeleiding, activering van een gezond dagritme, het vinden van woonruimte, enzovoorts.

Voor aanvullende informatie zie www.komenziehelpcenter.nl