Mark en Evelien

Mark & Evelien Reul

Mark en Evelien Reul werken met Operatie Mobilisatie in het zuiden van Spanje. Ze wonen net buiten Sevilla in Andalusië. Met veel enthousiasme zijn zij hier in 2015 begonnen aan een pionier project voor OM Spanje. Het doel is om met lokale kerken en maatschappelijke organisatie in het zuiden van Spanje samen te werken. Ze zijn betrokken bij verschillende activiteiten, zo ondersteunen ze een christelijk school, dit is de eerste christelijke school in heel Andalusië. Ook ondersteunen ze de plaatselijke kerken in de verschillende activiteiten o.a. evangelisatie/jeugdwerk/huisgroepen. Verder zijn ze betrokken bij de organisatie van jeugdkampen in Andalusië. Voor meer informatie neem een kijkje op www.markenevelien.nl hier leest u meer over hun activiteiten en het leven in Spanje.

Mark en Evelien

Stef en Lisa

Stefan, Lisa en Lotje

Dit zijn Stefan, Lisa en Lotje Schenkel. Zij werken in Engeland voor Operatie Mobilisatie (OM) Lifehope. OM Lifehope is erop gericht om de lokale kerken te ondersteunen bij de taak die zij in de maatschappij hebben. Stefan en Lisa zijn daar op 2 manieren bij betrokken. Ze organiseren tussen de 8 en 12 evangelisatie acties per jaar, verbonden aan en vanuit verschillende kerken. Deze duren gemiddeld elk zo’n 10 dagen. Dit is meer Stefans werk. Hij leidt een team van 4 mensen, en Lisa zorgt voor de nodige ondersteuning en gaat mee op acties. Ook is Lifehope een trainingsbasis waar (jonge) mensen van verschillende landen naar toe komen om bezig te zijn met evangelisatie. Ze geven deze mensen training en plaatsen ze in teams bij lokale gemeentes. Natuurlijk is coaching en ondersteuning geven een belangrijk deel van hun werk. Dit is meer Lisa’s taak, zij is lid is van het trainingsteam. Zij geeft zelf veel van de trainingen. Stefan helpt bij verschillende trainingen. Ze wonen in Halesowen, een stadje grenzend aan Birmingham. Met een echte gastenkamer, dus als u in de buurt bent…. gezellig!

Ronnie Heyboer

Ronny & Kay Heyboer

Ronny en Kay Heyboer zijn werkzaam in Borneo te Indonesië. Onder de naam Rivers of Life Ministries werken zij daar al vele jaren. Hun doel is om kerken te stichten, kinderhuizen te bouwen, te voorzien in basale behoefte zoals onderdak, eten, onderwijs en medische zorg. Zij doen dit in het eigen opgezette dorpje met de naam: Living Waters Village. Hier worden ouderloze kinderen opgevangen en verzorgd. Daarnaast wordt voorzien in medicijnen waar dat nodig is. Voor meer informatie: www.heyboer.org