Zondagdiensten vanaf 1 juli 2020 10:00

– Romeinen 11:36 –
Want uit Hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen: Hem zij de heerlijkheid tot in eeuwigheid! AME
N

Het is ons verlangen om samen, in eenheid, God groot te maken! En na maanden van thuis kerken, zijn we eindelijk weer in de mogelijkheid om samen te komen! Om elkaar te ontmoeten en eenparig God te aanbidden. Omdat we buiten zitten, zijn we blij dat we iedereen welkom kunnen heten en geen beperking op het aantal mensen hebben.

Onze dienstenruimte deze zomer

Achter de schermen is er door meerdere mensen hard gewerkt om alles in goede banen te laten verlopen, volgens de huidige maatregelen.  

Daarom nog de extra duidelijkheid, hier nog een aantal belangrijke punten op een rij:

1. Volg de routing en de aanwijzingen van de stewards
2. Bij aankomst zal een (verplichte) gezondheidscheck worden afgenomen door middel van een formulier dat u zelf kan invullen.
3. Bent u niet fit of voelt u zich niet lekker? Blijf dan thuis en meld af via uw thuisgroep zodat we u kunnen meenemen in gebed.
4. Was en desinfecteer uw handen, middelen worden ter beschikking gesteld
5. Houd 1.5 meter afstand (dit geldt niet voor kinderen tot 12 jaar)
6. Jeugd tussen de 12 – 18 jaar hoeven onderling geen afstand te bewaren
7. Samenzang is toegestaan. Aangezien wij buiten zitten en daardoor de beste ventilatie hebben die er is zullen wij zondag als gemeente samen gaan zingen!
8. Er zijn geen stoelen beschikbaar. Het is de bedoeling dat iedereen zelf iets meeneemt om te zitten (stoelen of dekens). Stewards kunnen helpen om de stoelen naar uw plek te dragen