Kom en Zie Kerk is volop in beweging en bruist van leven. Iedere zondag staan onze deuren open om te vieren wat we geloven. Wij willen graag dat jong en oud zich thuis voelt en iedereen is van harte welkom. Onze samenkomsten kenmerken zich door eigentijdse aanbiddingsmuziek en een Bijbelse boodschap die relevant is voor het leven van iedere dag.

We starten om 10.00 uur en eindigen rond 11.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kop koffie, thee of limonade en Limburgse vlaai.

De eerste zondag van de maand vieren wij het avondmaal (brood en wijn).

Voor de kinderen van 0-12 jaar is er tijdens de kerkdienst een speciaal kinderprogramma. De kinderen vanaf groep 3 blijven tijdens het eerste gedeelte van de kerkdienst in de kerkzaal. Groep voor groep verlaten de kinderen de zaal, samen met hun leiders. Dit wordt aangegeven via het beamerscherm.

Het kinderwerk is onderverdeeld in groepen:
– babygroep 0-2 jaar
– mini-bouw 3-4 jaar

De overige groepen komen overeen met de basisschool leeftijden.
– groep 3 en 4
– groep 5 en 6
– groep 7 en 8
Op elke groep zijn minimaal twee leiders aanwezig. Ze zijn te herkennen aan de gekleurde shirts.