Sinds 7 mei zijn we als kerk begonnen met een nieuw initiatief Pop-Up Church. Als kerk gaan we de eerste zondag van de maand buiten ons eigen gebouw kerken. Deze stap heeft twee belangrijke motieven; onze huidige zaal is te klein om alle bezoekers op een zondag te herbergen én we willen aan meer mensen de gelegenheid bieden om de kerk te bezoeken.

De tweede reden is het verder ontwikkelen van het Pop-Up Church concept. We willen graag kerk-zijn op een laagdrempelige en eigentijdse manier. Sittard Geleen is een prachtige regio om kerk te zijn. We hebben het Forum in Sittard als locatie uitgekozen en het kidsprogramma vindt plaats in basisschool de Hoefer.

Via deze link zijn een zijn aantal foto’s te zien die een indruk geven van Pop-Up Church.

Op de volgende zondagen zijn wij te vinden in Sittard

– 3 september (openingszondag)

– 1 oktober

– 5 november