IMGP0645

Start van het kinder- en jeugdwerk seizoen

Na een heerlijke zomervakantie beginnen de verschillende groepen weer met hun kinder- en jeugdactiviteiten. Er is heel wat te kiezen waar uw kinderen een mooie en leuke tijd kunnen hebben.

1. Zondagsschool

Tijdens elke zondagsdienst is er een kinderprogramma. De leeftijdsgroepen zijn hetzelfde ingedeeld als de basisschoolgroepen. De volgende groepen hebben we voor het kinderwerk op de zondag:

  • 0-2 jaar crèche
  • 2-4 jaar de minibouw
  • Groep 1 en 2
  • Groep 3 en 4
  • Groep 5 en 6
  • Groep 7 en 8

In elke groep draaien twee leiders. De kinderen in de leeftijd t/m groep 2 kunnen bij aanvang van de dienst naar hun eigen ruimte worden gebracht.

De kinderen vanaf groep 3 maken het begin van de dienst mee en gaan daarna in etappes naar hun eigen dienst.

2. Jeugdavonden Youth Go 

Elke 2 weken is er een speciale jeugdavond. De avonden worden gehouden op zondagavond van 18.30-20.30 uur. De avonden zijn bedoelt voor alle tieners vanaf 12 jaar. De avonden staan vol van fun, vriendschap en verdieping van je geloof. De start van het seizoen is op 10 september en je bent van harte welkom!

3. Royal Rangers

Elke vrijdagavond is er een padvinderijprogramma van 19.00-21.00 uur. De Royal Rangers staan voor avontuur, tenten bouwen, vuurtjes maken en er op uit gaan. Naast allerlei activiteiten en het behalen van insignes besteden ze ook aandacht aan groei van het geloofsleven bij kinderen. Op hun eigen leeftijd afgestemd. De Royal Rangers is er voor kinderen van 6 t/m 17 jaar.