Voor het bestellen van tickets klik hier.

Kom en Zie Kerk pakt weer uit met Kerst. Twee diensten boordevol muziek, zang, toneel en multimedia het wordt een kerstervaring om nooit te vergeten. Deze prachtige dienst is een genot voor het hele gezin!
Allebei de Kerstvieringen zijn identiek en dit betekent dat u zelf kunt kiezen naar welke viering u wilt gaan.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Op het terrein zelf zijn parkeermogelijkheden gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn. U kunt parkeren op het industrieterrein. U kunt uw auto ook op de NS parkeerplaats kwijt, vanuit hier moet u ongeveer 5 minuten lopen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
U kunt u vragen stellen via: secretariaat@komenziekerk.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Dit kan, maar hoeft niet. U kunt uw kaartje ook digitaal meenemen op uw telefoon, of uw tablet.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Ja. Geef dit bij binnenkomst aan bij het welkomstteam.

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?
Nee dat maakt niet uit.

Is er kinderopvang?
Voor de allerkleinste kinderen is er kinderopvang, dit zijn de 0-5 jarigen. De kinderen vanaf 6 jaar mogen naar de Kerstviering. Het programma is voor jong en oud. Alle kinderen mogen helemaal vooraan zitten, zodat ze alles goed kunnen zien.