Kerstfakkel tocht

Vrijdag 16 december

Na het grote succes van vorig jaar organiseert de jeugd van Kom en Zie Kerk op 16 december 2016 de tweede editie van de Kerst Fakkeltocht.

Iedereen die van een mooie avond wandeling houdt en alvast in de kerstsfeer wilt komen is van harte welkom.

De Kerst Fakkeltocht is een bijzondere avond wandeling door de straten van ons mooie dorp Schinnen. De wandeling zal ongeveer 1 uurtje zijn (rolstoel en buggy vriendelijk). Deze start vanaf het veldje op de hoek Stationsstraat – Oude markt (voor de basisschool) in Schinnen. U kunt vertrekken tussen 18.00u en 19.15u, in kleine groepjes. Tijdens deze wandeling krijgt u een eigen brandende fakkel mee. Onderweg kunt u onder het genot van een hapje en drankje bij verschillende posten genieten van het Kerst-verhaal, dat door middel van zang, vertelling of op een andere creatieve manier uitgebeeld zal worden.

Op het einde van de Kerst Fakkeltocht zult u uit komen op de binnenplaats van de boerderij van Kom en Zie Kerk (breinder 5 in Schinnen), daar zal een kleine sfeervolle Kerstmarkt zijn, waarbij u elkaar kunt ontmoeten bij het opwarmen aan een vuurkorf. U kunt een poging wagen aan de klimmuur aan de zijkant van het gebouw, en er zullen verschillende kraampjes zijn. Er is lekkers te drinken, te eten en er zijn mooie Kerst spulletjes te koop, dit allemaal met live muziek verzorgt door Hilly Jetten.

Wij hopen U te mogen ontmoeten op 16 december 2016

Flyer kerst drukker met adres