Mijn eerste bezoek

Bezoek je ons voor de eerste keer? Wij willen jou graag beter leren kennen! Heb je vragen? Wij maken tijd voor jou!

Op zondag kun je voor en na de dienst terecht bij ons welkomteam of bij de info-tafel, beiden in de hal bij de ingang. Heb je geen behoefte aan onze begeleiding of een helpende hand? Voel je vrij om gewoon onze samenkomst te bezoeken. Je bent van harte welkom!
Heb je voor of na je eerste bezoek vragen? Je kunt bij contact het contactformulier invullen en je vraag aan ons kenbaar maken. We nemen dan contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Kennismakingsmiddagen:

Regelmatig wordt op zondagmiddag aansluitend aan de zondagse samenkomst een kennnismakingmiddag georganiseerd. Iedereen die KomenZie Kerk beter wilt leren kennen is hartelijk welkom. Het doel van deze middag is om je te laten zien waar Kom en Zie Kerk voor staat, wat wij geloven en op welke wijze wij kerk willen zijn. Tijdens deze middag wordt voor een gratis lunch gezorgd. Heb je interesse? Laat het ons weten via het contactformulier of meld je aan bij de info-tafel. Wij informeren je dan persoonlijk wanneer er weer een kennismakingsmiddag is gepland. Je kunt dit ook terugzien in onze agenda.

Welkomstavond

Een aantal keren per jaar is er een ‘Welkomstavond’. Deze (vrijdag)avonden zijn bedoelt om iedereen welkom te heten die Kom en Zie Kerk tot zijn ‘thuis’kerk wilt maken. We doen dit met een heerlijk diner en je ontvangt alle informatie over de kerk en wat je lidmaatschap inhoud. Heb je interesse? Laat het ons weten via het contactformulier of meld je aan bij de info-tafel. Wij informeren je dan persoonlijk wanneer er weer een Welkomstavond staat gepland.In onze agenda vind je de eerstvolgende welkomstavond.