Ons doel

Ons doel als kerk is om mensen dichter bij God te brengen, dat is mogelijk dankzij Jezus. In Kom en Zie kerk kan je vrijblijvend ontdekken wat geloven is, hoe de kerk in de 21ste eeuw er uitziet en wat God voor jou kan betekenen. We zouden het geweldig vinden om jou op zondag te verwelkomen als onze gast. Kom gerust eens langs en geniet van de sfeer. We vertrouwen erop dat jij je snel thuis voelt in onze kerk.

Onze passie

God heeft goede plannen voor alle mensen. Hij heeft ons geluk voor ogen. Jezus kwam om ons leven en vrijheid te geven. Leven in vrijheid is leven in de bestemming die God voor jou heeft bedoeld. God nodigt alle mensen uit om een ‘nieuw leven’ te beginnen samen met Hem. Dat is mogelijk dankzij Jezus. Het is onze passie dat dit ‘goede nieuws’ bekend wordt in het leven van elke persoon, ieder gezin, elke familie, elk dorp, elke stad, elk land, ieder continent en uiteindelijk wereldwijd.

Onze droom

Wij dromen van een kerk waarin het ‘bruist’ van leven en waar jong en oud met groot plezier en in alle vrijheid de ruimte krijgt om hun volle potentieel van gaven en talenten in te zetten voor God. Wij dromen dat de kerk een plaats is waar je kan groeien en ontwikkelen om zo je plaats in te nemen in de maatschappij en de kerk en zo een positief verschil kan maken in het leven van iedere dag.